KONTAKT

BOK

32 7501990

tel. kom.
534 295 906 ; 535 875 515

 

KOSZULKOLANDIA.COM
Dział sprzedaży i zamówień
oddział TYCHY 
ul.Przemysłowa 78
43-100 TYCHY
___________________
Branie zaczyna się po 18-stce
 
 księżniczka jest tylko jedna koszulka damska.png
 Strona Firmowa:
www.koszulkolandia.eu
 
Nasze Inne Sklepy
koszulkolandia logo logotyp koszulki
GADŻETY REKLAMOWE
 
COCOPITO Wear logo
Odzież wakacyjna
www.cocopito.com
 
E-dekorator .com LOGO Dekoracje
Naklejki Ścienne Dekoracje
www.e-dekorator.com
 
CZASY PRL LOGO
Odzież CZASY PRL
www.czasy-prl.com

STEMPLE PIECZĄTKI LOGO Świat pieczątek
Świat Pieczątek
www.stemple-automaty.com

Panienskie com pl
Wieczór Panieński
www.panienskie.com.pl

Strefa Graweru logo logotyp
Grawerowanie - Dekoracje
www.grawery.com

NA PREZENT

WYSYŁKA
gift box na prezent
Jak to zrobic?

kliknij w prezent :o)


Dodatkowe Informacje

DOSTAWA

paczkomaty odbiór slunski chachorpoczta polska lOGO
dpd logo koszulkolandia

 

PŁATNOŚCI

payu koszulkolandia  paypal płatności koszulkolandia

 

OPINIE

OPINIE na temat naszych produktów

Tysiące klientów odwiedza dziennie nasz sklep - oto wybrane opinie na temat naszych produktów pineo
 Bob budowniczy wszystko spierniczy - zajefajna koszulka męska star star star star star Grzegorz z Kielc

Super prezent dla kolegi po fachu :) Mój kolega kiedy otrzymał koszulkę, śmiał się do łez :D JAKOŚĆ SUPER POLECAM INNYM ZAKUPY PEWNE w Koszulkolandi 31-01-2013
100% Tatulek Kodeks spotykania się z moją córką - Dzień Ojca Dzień Taty - koszulka dla Taty star star star star star Arciu
Świetna koszulka dla każdego TATY!!!!! 02-08-2013
 ZUS - Zakład Utylizacji Szmalu - Koszulka Męska  star star star star star jerrino
sama prawda koszulka extra szybka mega szybka wysyłka 3 dni polecam 22-07-2012
 ZAKAZ PIERDZENIA - koszulka dla dziecka  
star star star star star jjj
Bardzo Dobry Kontakt:) szybka dostawa:) i wszystko zgodne z opisem:) polecam sprzedawce:) pozdrawiam
15-04-2013
star star star star star daria1a
coś innego a jak dała dużo radości koszuleczka świetna na prezent
22-07-2012
 Zajefajny Tata  
star star star star star Antek
Profesjonalnie, błyskawicznie, miło i sympatycznie :)!!! SERDECZNIE POLECAM I ZACHĘCAM WSZYSTKICH DO WSPÓŁPRACY Z TYM SPRZEDAWCĄ
15-04-2013
star star star star star marta
Tata był w 7 niebie - super koszulka polecam
04-11-2012
star star star star star Emilka
hahaha było ubawy jak tato ją dostał - koszulka na 6+ pozdrawiam serdecznie ekipę Koszulkolandii Emilka
 WANTED - koszulka na zamówienie z własnym zdjęciem - koszulka męska  star star star star star Gosia1ole
super na prezent polecam gorąco - przesyłka doszła do mnie po 2 dniach roboczych bardzo dobrze zapakowana - koszulka wysokiej jakosci nie jakaś szmatka jak za takie pieniądze bardzo przyzwoity zakup - na prezent po prostu rewelacja - obdarowany uszczęśliwiony POLECAM GORĄCA Gosia z Opola 06-09-2013
 Muay Thai Dragon  star star star star star 7554Erwin
porządny dres 04-11-2012
 Zajefajna MAMA - Kubek na kawke :o)  star star star star star 4644sorel
super kubek dla mamy - jestem bardzo zadowolona pracują tu profesjonaliście polecam innym 04-02-2013
 MIŚ Szary puchaty w bluzie kangurek z własnym nadrukiem 40 cm  star star star star star amelka1233
Super maskotka - miękka i bardzo przyjemna w dotyku , naprawdę byłam mile zaskoczona. na paczkę czekałam 2 dni POLECAM GORĄCO 05-08-201
 8 BIT ATARI 4 Life
8 BIT ATARI 4 Life
 
star star star star star Slawek
POLECAM POLECAM I JESZCZE RAZ POLECAM!!! KOLEJNY TOWAR KUPIONY OD TEJ FIRMY! Wszystko załatwiane bardzo szybko!
15-04-2013
star star star star star andrzej
łezka w oku sie zakreciła lata 90-te :-) polecam koszulka SUPER
22-07-2012
 A idź Pan w ch*j  - koszulka męska
A idź Pan w ch*j - koszulka męska
 star star star star star lokoeee4
1 klasa!
 
Jestem w brzuszku koszulka damska Nr KODIA00049d
Jestem w brzuszku - koszulka damska...
 
Recenzje użytkownikówDodano
star star star star star magdalena37
EKSTRA PREZENT!!!!!Błyskawiczna wysyłka, wszystko w najlepszym porządku. Bardzo dziękuję i serdecznie polecam
08-05-2013
star star star star star ewa122
super koszuleczka - młoda mama była w 7mym niebie ;o) super firma polecam na 1000%
Szlafrok kąpielowy z twoim haftem - imię, ksywa itp
Szlafrok kąpielowy z twoim haftem - imię, ksywa itp
 star star star star star marek-czestochowa27
Super jakość żona bardzo ucieszyła się jak dostała swój unikalny szlafrok polecam Koszulkolandie to naprawdę konkretny partner w zakupach ;o) pozdrawiam
 ADIHASH - ADIHASZ - ADICHASZ koszulka męska Nr KODIA00050

ADIHASH - ADIHASZ - ADICHASZ koszulka męska Nr KODIA00050
 
star star star star star maks-3zwCZz
Polecam koszulka dobrej jakości - bawełna porządna - bardzo szybka wysyłka i sprawna obsługa dziekuję za szybką paczkę
04-10-2013
star star star star star kamciu
Troche spoznione ale polecam jak najbardziej, zadnych problemow i szybka wysylka
15-04-2013
star star star star star
super koszuleczka - polecam innym super jakość
 JAK POLAK OCENIA RODAKA Mapa Województw Polski - bluza z nadrukiem Nr KODIA00079bl

JAK POLAK OCENIA RODAKA Mapa Województw Polski - bluza z nadrukiem Nr KODIA00079bl
 star star star star star klientka
Super sprzedawca, b.dobry kontakt szybko i sprawnie. Polecam
 Branie zaczyna się po 18-stce KUBEK CERAMICZNY
Branie zaczyna się po 18-stce KUBEK CERAMICZNY
 
star star star star star 4osiemnastki
Oj zaczyna się zaczyna to branie
10-04-2013
star star star star star mariola w Ełk
udany prezent solenizant zadowolony :p_ szybka wysyłka i bezpiecznie spakowany towar polecam
 Ozdobny Koszyk + Misio ( pakowanie na prezent )

Ozdobny Koszyk + Misio ( pakowanie na prezent )
 star star star star star małgosia-23
super pomysł opakowanie z misiem poprostu boskie polecam innym
 WANTED na zamówienie z własnym zdjęciem - koszulka damska

WANTED na zamówienie z własnym zdjęciem - koszulka damska
 star star star star star ELEmarysia
SUPER KOSZULKA wyjąttkowa super pomysl polecam
 Miś Brązowy Kosmatek Duży 23cm/29cm
Miś Brązowy Kosmatek Duży 23cm/29cm
 star star star star star Halina91
Misio jak z czasów PRL, miły w dotyku. Pani z biura obsługi klienta, wiedziała czego potrzebuję :) Dziękuje za dobrą rade.
 Super Dziadek - Polar z haftem męski

Super Dziadek - Polar z haftem męski
 star star star star star MARIOEYEX -
REWLACYJNY GRUBY POLAR - bardzo dobry jakościowo - dziadek ucieszył się co nie miara super pomysł mieliście na prezent - Dzięki i pozdrawiam
 Keep calm and hakuna matata - koszulka dziecięca

Keep calm and hakuna matata - koszulka dziecięca
 star star star star star Maxel220-Opole
super koszuleczka - dzieciaczek zadowolony polecam Koszulkolandię